Tenuta Madonnina – Castiglione di Sicilia
Sicilië – Italië

Prijsvoorbeeld € 938
(8 dagen bij vertrek op 05-04-2023)

Alle vliegvakanties inclusief vlucht, verblijf en auto!

Check prijzen en beschikbaarheid

Over Tenuta Madonnina en Sicilië

Nog nooit ben ik ergens zo in de watten gelegd, als tijdens mijn verblijf bij de Nederlandse eigenaren Tom en Carla op Sicilië. Hun wijnlandgoed Tenuta Madonnina ligt op 500 meter hoogte op de noordelijke helling van de Etna. Tussen de olijfbomen, wijnranken en fruitbomen ligt hun klassieke wijnboerderij. Carla staat mij al op te wachten aan het einde van de prachtige oprijlaan. Ik stap uit mijn huurauto en snel ik naar haar toe. “Wat een oase van rust”, zeg ik tegen haar. Ze glimlacht breed: “Kom maar snel mee dan gaan we inchecken op het terras met het uitzicht op de wijngaard.”

Daarna lopen we samen naar mijn appartement. Bij aankomst staan er een fles Etna Rosso en een schaaltje met diverse Siciliaanse hapjes voor mij klaar. Wat attent!

Ook word ik verrast door de koele temperatuur. En dat zonder airconditioning! Carla en Tom hebben gezorgd voor een juiste indeling, zo wordt het in de slaapkamers beneden nooit te warm en heb je in de woonkamer wederom een schitterend uitzicht op het dorpje Castiglione di Sicilia.

De volgende ochtend word ik wakker met verse broodjes en geniet van het ontbijt op het zonnige terras. Een goed begin van de dag als je het aan mij vraagt. Deze dag ga ik fijn doorbrengen bij het zwembad want morgenochtend ga ik al vroeg naar de Etna met de door Carla gereserveerde tour. En ’s avonds staat er dan nog een Siciliaans diner op mijn planning. Dat betekent de heerlijkste gerechten en Italiaanse gezelligheid. Mijn vakantie is pure verwennerij…

Check prijzen en beschikbaarheid

Bekijk meer accommodaties in Sicilië


Check prijzen en beschikbaarheid


Bijzondere last minute vakanties boek je bij Eliza was here