Dream Guincho – Cascais
Costa de Lisboa – Portugal

Prijsvoorbeeld € 893,-
(8 dagen bij vertrek op 11-12-2024)

Excl. €2,50 calamiteitenfonds per boeking en evt. lokale taxen/heffingen

Alle vliegvakanties inclusief vlucht, verblijf en auto!

Check prijzen en beschikbaarheid

Over Dream Guincho en Costa de Lisboa

Nu heb ik in mijn leven veel charmante plekken bezocht, maar Dream Guincho staat toch zeker ergens bovenaan in het lijstje! De ingetogen luxe die overal aanwezig is, de authentieke charme, maar bovenal het heerlijke gevoel van thuiskomen. En dan nog maar te zwijgen over de spectaculaire ligging tussen de bergen, de zee en de sterren.

Dream Guincho bevindt zich in het schilderachtige dorp Cascais. Op een plek waar de versnelling een tandje langzamer kan en mag en je omringd wordt door prachtige natuur. Hier staat je vakantie in het teken van ontdekken en ontspannen. Een combinatie die ik het allerfijnst vind als ik op vakantie ben. Lekker lezen bij het zwembad, een hike door de bergen, een glas wijn op het terras bij zonsondergang of een citytrip naar Lissabon. 

Alles kan, niksen mag. Laat je flink in de watten leggen en doe waar je zin in hebt. Eigenaresse Maria zorgt ervoor dat het je nergens aan ontbreekt. Zo geniet je iedere dag van een versbereid ontbijt, geserveerd op je eigen terras. Dat is toch pure luxe?

Ook zo fijn is dat er van alles te doen is! Lissabon is maar een half uurtje rijden en rondom het terrein, maak je prachtige hikes en fietstochten. En, als je net als ik een groot liefhebber bent van eten en drinken, kun je bovendien op verzoek nog een kookcursus of wine tasting volgen. 

Dream Guincho is een droomplek waar het voelt als thuiskomen. Gecreëerd om te ontspannen en ontstaan uit Maria’s oneindige liefde voor reizen en het ontdekken van nieuwe plekken. Wanneer ik haar complimenteer met de fantastische sfeer die er hangt glundert ze en zegt: “Weetje Eliza, het mooiste compliment dat een gast mij ooit gaf, is dat Dream Guincho voor hem voelde als een huis in een hotel. Toen ik dat hoorde, wist ik dat mijn missie geslaagd was!”

Afstand tot strand praia do guincho circa 4 | | |  Afstand tot centrum: circa 10 kilometer

Check prijzen en beschikbaarheid

Bekijk meer accommodaties in Cascais


Check prijzen en beschikbaarheid


Bijzondere last minute vakanties boek je bij Eliza was here