Cascata do Varosa – Tarouca
Noord-Portugal – Portugal

Prijsvoorbeeld € 526,-
(8 dagen bij vertrek op 15-01-2025)

Excl. €2,50 calamiteitenfonds per boeking en evt. lokale taxen/heffingen

Alle vliegvakanties inclusief vlucht, verblijf en auto!

Check prijzen en beschikbaarheid

Over Cascata do Varosa en Noord-Portugal

Sommige plekjes zijn in het echt nog beter dan op de foto. Dat besef ik maar weer wanneer ik Cascata do Varosa zie, in het noorden van Portugal. Deze parel bevindt zich in het dorp Tarouca, midden in de natuur. Vooral de omgeving is prachtig en heerlijk stil. Zo stil dat het kabbelende water van de naastgelegen rivier eigenlijk het enige is wat je hoort.

Dit adresje, vlak bij de Douro-vallei, is de perfecte plek om even op te laden. Werp een hengel uit, maak prachtige wandelingen en plons in de infinty pool. Terwijl je baantjes trekt, hoor je de vogels fluiten en schitteren de groene bergen als achtergronddecor. Daar word je toch helemaal zen van? Ook fijn zijn de faciliteiten in het zusterhotel, even verderop. Breng hier eens een bezoek aan de sauna of ga er gerust een hapje eten. Natuurlijk mag je ook een aantal bijzondere highlights niet missen. Zet zeker een portproeverij op je lijstje en een bezoek aan de prachtige kerk, Santuário de Nossa Senhora dos Remédios in Lamego!

Afstand tot centrum: circa 2 kilometer | | Afstand tot luchthaven circa 139 kilometer |  Afstand tot bushalte circa 2 kilometer

Check prijzen en beschikbaarheid

Bekijk meer accommodaties in Tarouca


Check prijzen en beschikbaarheid


Bijzondere last minute vakanties boek je bij Eliza was here