Arianel la Bed & Breakfast – Torrelles de Foix
Catalonië – Spanje

Prijsvoorbeeld € 803
(8 dagen bij vertrek op 12-04-2023)

Alle vliegvakanties inclusief vlucht, verblijf en auto!

Check prijzen en beschikbaarheid

Over Arianel la Bed & Breakfast en Catalonië

Catalonië is een van mijn favoriete bestemmingen in Spanje. Als ik hier ben, ga ik ook graag naar Arianel la Bed & Breakfast. De zon is langzaam onder aan het gaan, terwijl ik door het prachtig oranje gekleurde Catalaanse landschap rijd met mijn huurauto.

Als ik aankom bij de ingang, slaak ik een diepe zucht, wat is het hier als thuiskomen. Ariane, de eigenares, begroet mij en vraagt of ik een goede reis heb gehad. Ik zet mijn koffers neer en ga samen met Ariane in de tuin zitten. Haar man is bezig met de barbecue en er hangen overal leuke lampionnetjes. Wat is het hier sfeervol! Ik krijg een bordje met allerlei lekkere dingen van de barbecue aangeboden en ben aan het smullen.

Na het eten heeft Ariane nog een vraag aan mij. Ze vertelt mij dat ze morgen een wandeling gaat maken in de omgeving en vraagt of ik zin heb om mee te gaan. Het klinkt mij goed in de oren en antwoord daarom vrijwel direct: “Ja, leuk!”.

Terwijl de zon bijna onder is, ben ik aan het na genieten van deze dag. Er is hier een prachtig uitzicht en ik ben helemaal uitgerust. Ik kan mijn dag niet beter afsluiten. Ik kijk uit naar de wandeling van morgen en de rest van deze week!

Check prijzen en beschikbaarheid

Bekijk meer accommodaties in Catalonië


Check prijzen en beschikbaarheid


Bijzondere last minute vakanties boek je bij Eliza was here