skichalets.nl website

Skichalets.nl All-inclusive Wintersport

skichalets.nl logo

All Inclusive service in je eigen chalet met Skichalets.nl

All inclusive skichalets; het beste van 2 werelden: de huiselijkheid, privacy van je eigen chalet en het gemak van de service zoals in een hotel.

Ga naar de website

Skichalets is een wintersportorganisatie die vanaf 1993 actief is in het organiseren van Catered Chalet vakanties, waarbij gasten individueel per kamer in een chalet kunnen boeken, maar ook als groep een chalets in z’n geheel kunnen afhuren.

Een Nederlandse chaletstaf zal de gasten in het chalet ontvangen en de gehele week verzorgen met ontbijt, een afternoon tea en een heerlijk en kwalitatief uitstekend drie gangen diner. Alle huishoudelijke taken worden uit handen genomen.

Inclusief bij het chalet:

  • Onbeperkt gratis alle drankjes als bier, wijn, fris, sapjes, koffie, thee (uitgezonderd sterke drank) in het skichalet
  • Welkomstdrankjes met huisgemaakte hapjes bij aankomst
  • 7x overnachting in een kamer met privé-badkamer/douche/toilet (voor zover het skichalet beschikt over kamers met deze eigen sanitaire faciliteit)
  • 7x uitgebreid ontbijt
  • 6x verse en huisgemaakte zoete/hartige après-ski hapjes met koffie, thee of warme chocolademelk, Glühwein of ander drankje
  • 6x versbereid driegangendiner met onbeperkt witte en rode wijn en koffie geserveerd in het skichalet zelf of driegangendiner in een nabijgelegen restaurant (afhankelijk van het skichalet, zie de beschrijving)

Skichalets All-inclusive Wintersport