chaletsplus.com

ChaletsPlus.com

chaletsplus.com logo

ChaletsPlus.com is gespecialiseerd in het verhuren van chalets & appartementen in Oostenrijk.

Luxe, grote comfortabele chalets en appartementen die op de allermooiste plekjes liggen van belangrijke skigebieden in Oostenrijk. Dat is ChaletsPlus!

Ga naar de website

Direct op de piste of vlak daarbij en voorzien van alle gemakken van thuis. De prachtige, authentiek gebouwde vakantiewoningen in het aanbod van ChaletsPlus zijn stuk voor stuk privébezit. Dat betekent een eigen stijl en de daarbij behorende luxe. ChaletsPlus kent de aangeboden huizen door en door: een deel is zelfs in opdracht van ChaletsPlus gebouwd. Alle huizen worden zorgvuldig geselecteerd en persoonlijk bezocht. De verhuur loopt exclusief via ChaletsPlus.

Op de website van ChaletsPlus vindt u uitgebreide informatie over de chalets en appartementen. Het maakt niet uit waar u naartoe gaat: naar Königsleiten, Bramberg, Hochkrimml, Neukirchen am Grossvenediger, Mauterndorf, Wald Im Pinzgau of juist het extra luxe complex Schöneben, het serviceniveau is overal hetzelfde: van hoge kwaliteit en met veel kennis ter plekke. Dat kan, omdat ChaletsPlus samenwerkt met de lokale bevolking. Experts uit het gebied, die u vanuit de receptie bij kunnen staan waar nodig. En die er samen met ChaletsPlus voor zorgen dat u een onvergetelijke vakantie heeft, van ongekende luxe. Niet voor niets is ChaletsPlus.com dé specialist in Oostenrijk.

Lees alles over de Corona-Geld-Terug-Garantie bij ChaletsPlus.com

Wintersport chalets in Oostenrijk