vueling.com-website

Vueling.com

Vueling brengt je voordelig naar meer dan 130 bestemmingen in de belangrijkste Spaanse, Europese, Noord-Afrikaanse en steden uit het Nabije Oosten.

Vueling-logo

Goedkope vluchten naar de belangrijkste Europese steden

Ga naar de website

Vueling is een dynamisch en innovatieve vliegtuigmaatschappij uit Spanje. Vueling vliegt op meer dan 130 bestemmingen met meer dan 410 vliegroutes en doet daarmee alle bekende hoofdsteden en steden aan in Spanje, Europa en het Nabije Oosten.

Dankzij de codesharing overeenkomsten met andere maatschappijen stelt Vueling nog meer bestemmingen en voordelen ter beschikking:
• Een groter aanbod vluchten naar de belangrijkste Spaanse en Europese steden en het Amerikaanse continent;
• Mogelijkheid om Vueling vluchten te combineren met andere maatschappijen om te reizen waarheen en wanneer reizigers willen.

Sinds 2007 is er bij Vueling de mogelijkheden om huisdieren in het vliegtuig te vervoeren en tot op heden zijn al meer dan 28.000 huisdieren vervoerd. Ook heeft Vueling een begeleidingsdienst voor minderjarigen, zodat kinderen tussen 5 en 17 jaar niet per sé met hun ouders hoeven te reizen. Afgelopen jaar genoten meer dan 30.000 minderjarigen van de dienst met de persoonlijke zorg van de bemanning van Vueling op de vluchten.

Vueling