Flowtrack.nl


Veilig op reis met Flowtrack.
Flowtrack heeft als hoofdprioriteit om jou als reiziger veilig te stellen. Zowel tijdens de reis als op het gebied van het boeken en financiële risico’s.

Flowtrack – Destination Feelgood

Ga naar de website

Bij Flowtrack draait alles om positieve energie. Zij bieden echte, pure momenten waarin iedereen zich kan vinden. Die energie voel je niet alleen op de bestemmingen, je voelt ze ook bij de mensen van Flowtrack…

Flowtrack Summer is de ultieme zomer(surf)vakantie! Flowtrack is een reisorganisatie die zich gespecialiseerd heeft in actieve zomervakanties voor jong en oud. Als het maar iets met golfsurfen, surfen, relaxen, levensgenieten en een gezellig feestje te maken heeft, dan zit je bij Flowtrack.nl goed!

Elke bestemming heeft zo zijn eigen kwaliteit. Van actieve sporten tot culturele excursies en uitstapjes naar Bordeaux, San Sebastian en Biarritz. Een lifestyle om van te dromen? Hoezo? Zon, zee, strand, surfen, beachparty’s, cerveza’s en een relaxte tijd zijn de onontkoombare ingrediënten van elke Breakloose.nl bestemming!

Flowtrack Summer biedt verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets, voor ieder wat wils, voor zowel kleine als grote groepen.

De surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om je het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo’s en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: álles is aanwezig om de jou een fantastische zomervakantie te laten beleven.