Nieuwjaarscruise Italië, Spanje & Frankrijk

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Nieuwjaarscruise Italië, Spanje & Frankrijk – STIP Middellandse Zee

Prijs vanaf € 1199,- p.p.
10 dagen bij vertrek op 30-12-2021
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Nieuwjaarscruise Italië, Spanje & Frankrijk ****

Vier Oud & Nieuw aan boord van de 4* Costa Luminosa en vaar mee tijdens deze heerlijke 10-daagse nieuwjaarscruise vanuit Savona. Beleef Oudjaarsdag in Marseille en geniet van een heerlijk ontspannen nieuwjaarsdag op zee! De Costa Luminosa vaart langs geweldige bestemmingen aan de Middellandse Zee, zoals Barcelona, Valencia, Palma de MallorcaPalermo (Sicilië) & Civitavecchia (Rome). Aan boord van de Costa Luminosa verblijf je op basis van volpension, dus inclusief ontbijt, lunch & diner. Daarnaast is ook de vliegreis per KLM en zijn de transfers inbegrepen. Waar wacht je nog op? Boek nu! 

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van de Costa Luminosa bevinden zich onder andere vier restaurants en elf bars waar u onder het genot van een drankje nog eens kunt terug denken aan alle ervaringen die u gedurende uw cruise heeft opgedaan. Tevens zijn er diverse zwembaden, een wellnescentrum, sportzaal, theater, casino en nog veel meer! U hoeft zich aan boord dus geen moment te vervelen!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in de Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Middellandse Zee|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 1199,- 10 dagen bij vertrek op 30-12-2021

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Nieuwjaarscruise Italië, Spanje & Frankrijk

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 10 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 30-12-2021
Bestemming: Savona
Soort cruise: Middellandse Zee

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen