Nieuwjaarscruise Caribbean & Antillen

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Nieuwjaarscruise Caribbean & Antillen – STIP Caribbean

Prijs vanaf € 1899,- p.p.
17 dagen bij vertrek op 30-12-2021
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Nieuwjaarscruise Caribbean & Antillen ****

Een unieke 17-daagse nieuwjaarscruise voor een waanzinnige prijs! Wilt u dit jaar de jaarwisseling op een bijzondere manier ervaren? Stap dan op 30 december aan boord van de 4-sterren Costa Diadema. Per KLM/Air France vliegt u naar Guadeloupe, het startpunt van uw onvergetelijke cruise en vanuit hier vaart u o.a. naar St. Vincent, Grenada, Barbados, maar ook Martinique, Antigua & Sint Maarten staan op het programma. Aan boord verblijft u o.b.v. volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. De transfers op bestemming zijn ook reeds inbegrepen in de prijs. Waar wacht u nog op? Boek nu en ben verzekerd van deze heerlijke cruise!

Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad ‘Cruiseprogramma’.

Aan boord van de 4-sterren Costa Diadema gaat u een ongeëvenaarde cruise-ervaring tegemoet. De innovatieve Costa Diadema beschikt over verrassende faciliteiten en uniek entertainment. Zo is er een lasergame hal aanwezig, kunt u een film kijken in de 4D bioscoop, beschikt het schip over een 3 verdiepingen tellend theater en heeft u keuze uit maar liefst 7 restaurants en 15 bars. Het zal u aan niets tekort komen!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Caribbean|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 1899,- 17 dagen bij vertrek op 30-12-2021

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Nieuwjaarscruise Caribbean & Antillen

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 17 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 30-12-2021
Bestemming: Pointe-a-Pitre
Soort cruise: Caribbean

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen