Najaarscruise Canarische Eilanden & Madeira

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Najaarscruise Canarische Eilanden & Madeira – STIP Cruise

Prijs vanaf € 1158,- p.p.
8 dagen bij vertrek op 04-11-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Najaarscruise Canarische Eilanden & Madeira ****

Dit najaar kan je genieten van een heerlijke cruise per luxe 4* Costa Pacifica. Ontdek tijdens deze 15-daagse cruise o.a. Barcelona, Madeira, Fuerteventura, Tenerife, Lanzarote en Málaga. Deze prijs is inclusief vliegreis vanaf Amsterdam per KLM,  twee weken lang cruisen (incl. alle maaltijden). Je laat deze unieke kans toch niet schieten? Wacht niet langer en boek nu, VOL=VOL! 

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

De Costa Pacifica is zeer ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Zo heb je keuze uit 5 restaurants (waarvan 2 tegen betaling) en 13 bars, waaronder een Cognac & Cigar bar en een Café & Chocolade bar. De Samsara spa biedt ruimte voor totale ontspanning. Op maar liefst 6.000m2 verdeeld over 2 verdiepingen kunt u genieten van o.a. sauna, hammam, zonnebank, zwembad voor balneotherapie, diverse massages en een sportzaal. Voor meer welzijn en sport kun je terecht in één van de 5 baden met hydromassage of neem een duik in één van de 4 zwembaden waarvan 2 onder een afneembaar glazen dak of glij van de waterglijbaan Toboga. Het sportterrein biedt ruimte voor tal van activiteiten en op het joggingparcours kun je heerlijk hardlopen in de openlucht.

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in de Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Cruise

Prijs vanaf € 1158,- 8 dagen bij vertrek op 04-11-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Najaarscruise Canarische Eilanden & Madeira

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 04-11-2022
Bestemming: Savona
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen