Kerst- & Nieuwjaarscruise Zuidoost-Azië

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Kerst- & Nieuwjaarscruise Zuidoost-Azië – STIP AziëCruises

Prijs vanaf € 2499,- p.p.
19 dagen bij vertrek op 18-12-2021
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Kerst- & Nieuwjaarscruise Zuidoost-Azië ****

Dit jaar op een wel heel speciale manier Kerst en Oud & Nieuw vieren? Stap dan aan boord van de 4-sterren Noordam van de befaamde Holland America Line… Tijdens de 15-daagse cruise wordt u meegenomen naar  o.a. één van de bekendste eilanden van Thailand, Koh Samui, de Thaise hoofdstad Bangkok, Sihanoukville in Cambodja en in Vietnam Phu My, Nha Trang, Da Nang en Ha Long Bay. Hoe bijzonder om kerst in Cambodja te vieren en nieuwjaarsdag in Ha Long Bay te beleven!

Deze cruise met vertrek op 18 december 2021 is inclusief vluchten, ruimbagage, transfers, 1 hotelovernachting voorafgaand de cruise in Singapore, 15-daagse cruise o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord) en 1 hotelovernachting na de cruise in Hong Kong. Daarnaast ontvangt u diverse gratis extra's! Geniet van een heerlijke lunch in het Pinnacle Grill Steakhouse, een Italiaans diner in het specialiteitenrestaurant Caneletto  en $ 25,- boordtegoed per persoon. 

Wacht niet te lang… VOL=VOL! 

Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad ‘Cruiseprogramma’.

U vaart per 4-sterren schip de Noordam van de befaamde Holland America Line. De Noordam is vernoemd naar het meest noordelijke punt van het kompas en bevat kunst van museumkwaliteit, van olieverfschilderijen uit de 19e eeuw tot hedendaagse foto’s van muziekhelden Dizzy Gillespie en B.B. King. Aan boord kunt u genieten van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met het EXC Port to Table-programma. Verken de wonderen van de natuur via BBC Earth Experiences. Neem deel aan yoga of Pilates in het fitnesscentrum. Geniet van de klanken van de Music Walk™ en de heerlijkheden van de specialiteitenrestaurants.

Categorie: AziëCruises|Kerstcruises|Cruise

Prijs vanaf € 2499,- 19 dagen bij vertrek op 18-12-2021

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Kerst- & Nieuwjaarscruise Zuidoost-Azië

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 19 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 18-12-2021
Bestemming: Singapore
Soort cruise: AziëCruises

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen