Droomcruise Star Clippers Caribbean

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Droomcruise Star Clippers Caribbean – STIP Caribbean

Prijs vanaf € 2799,- p.p.
11 dagen bij vertrek op 20-01-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Droomcruise Star Clippers Caribbean ****

Altijd al op een droomcruise naar bounty eilanden met parelwitte stranden willen gaan? Stap dan nog deze winter aan boord van de gracieuze 4-sterren Star Flyer en ga een unieke cruise naar de Caribbean tegemoet!

Je vliegt per KLM naar Sint Maarten, waar je 1 nacht in een 4* hotel verblijft o.b.v. logies/ ontbijt. Vervolgens ga je aan boord van het moderne en tevens traditionele zeilschip de Star Flyer. De komende 8 dagen kan je volop genieten aan boord van dit intieme schip, waar je verblijft op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. Tijdens deze cruise zeil je over de Caribische Zee en bezoek je de meest tropische eilanden, zoals o.a. Nevis, Dominica, Guadeloupe, Antigua en St. Barts. Bijzonder tijdens deze cruise is dat onderweg van Nevis naar Dominica de Star Flyer de Royal Clipper ontmoet en dat ze samen opvaren. Na de cruise volgt er nog een hotelnacht op Sint Maarten o.b.v. logies/ ontbijt, voordat je naar de luchthaven wordt gebracht voor je terugvlucht naar Amsterdam. Vaar jij met ons mee deze winter op deze waanzinnige droomcruise

De gracieuze 4-sterren Star Flyer is met haar 16 zeilen een echte eyecather, die door water glijdt als een zwaan. Het karakteristieke met mahonie- en teakhouten details verrijkte zeilschip biedt, in tegenstelling tot de grote cruiseschepen, slechts plaats aan hooguit 166 medepassagiers en ca. 74 bemanningsleden. De intieme sfeer die hierdoor ontstaat, is één van de belangrijkste reden om te kiezen voor een reis met deze viermaster. Door de grote van het schip is het daarnaast vaak mogelijk om dichter langs de kust te varen én kunnen veelal kleinere en uniekere bestemmingen worden aangedaan, waar je soms als één van de weinige toeristen aan wal gaat.

Net als een regulier cruiseschip, beschikt de Star Clipper over vele faciliteiten en kan je aan boord heerlijk je eigen gang gaan. Zo kun je verkoeling zoeken in één van de twee kleine zwembaden of nippend van een drankje in de bar nagenieten van de dag. In het sfeervolle restaurant kun je terecht voor heerlijk diner maar op sommige bestemmingen wordt bijvoorbeeld een BBQ aan wal georganiseerd. Kortom, je hoeft je geen moment te vervelen. En voor welke bijzondere vaarroute per Star Flyer je ook kiest, het zal onvergetelijke ervaring worden!
 

Categorie: Caribbean|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 2799,- 11 dagen bij vertrek op 20-01-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Droomcruise Star Clippers Caribbean

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 11 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 20-01-2023
Bestemming: Philipsburg
Soort cruise: Caribbean

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen