Droomcruise Star Clipper Thailand & Maleisië

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Droomcruise Star Clipper Thailand & Maleisië – STIP AziëCruises

Prijs vanaf € 2549,- p.p.
14 dagen bij vertrek op 21-02-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Droomcruise Star Clipper Thailand & Maleisië ****

Ga jij mee op droomcruise naar bounty eilanden met parelwitte stranden? Stap dan nog deze winter aan boord van de gracieuze 4-sterren Star Clipper en ga een unieke cruise tegemoet!

Je vliegt per KLM naar Phuket, waar je 4 nachten in het 4-sterren Burasari Phuket Resort verblijft o.b.v. logies/ ontbijt. Vervolgens ga je aan boord gaat van het moderne en tevens traditionele zeilschip. De komende 8 dagen kan je volop genieten aan boord van dit schip, waar je verblijft op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. Tijdens deze cruise zeil je over de mysterieuze Andamanse Zee en bezoekt u de meest tropische eilanden. Voor snorkel- en duikliefhebbers is dit gebied een heus paradijs dankzij de kristalheldere wateren. O.a. Koh Rok Nok, Phang Nga Bay en Penang of Langkawi worden aangedaan. De Star Clipper vaart 2 verschillende routes, waarvoor wij je verwijzen naar het tabblad  'Cruiseprogramma'. Na de cruise volgt er nog een dagexcursie Phuket, incl. Thaise lunch voordat je naar de luchthaven wordt gebracht voor je terugvlucht naar Amsterdam. Vaar jij met ons mee op deze heerlijke droomcruise

De gracieuze 4-sterren Star Clipper is met haar 16 zeilen een echte eyecather. Het karakteristieke met mahonie- en teakhouten details verrijkte zeilschip biedt, in tegenstelling tot de grote cruiseschepen waar 1000 of 2000 passagiers meereizen, slechts plaats aan hooguit 170 medepassagiers en ca. 70 bemanningsleden. De intieme sfeer die hierdoor ontstaat, is een van de belangrijkste reden om te kiezen voor een reis met deze viermaster. Je kan verkoeling zoeken in een van de twee kleine zwembaden of nippend van een drankje in de bar nagenieten van de dag. In het sfeervolle restaurant kan je terecht voor heerlijk diner maar op sommige bestemmingen wordt bijvoorbeeld een BBQ aan wal georganiseerd. Kortom, je hoeft je geen moment te vervelen. 
 

Categorie: AziëCruises|Zeecruises

Prijs vanaf € 2549,- 14 dagen bij vertrek op 21-02-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Droomcruise Star Clipper Thailand & Maleisië

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 14 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 21-02-2022
Bestemming: Phuket
Soort cruise: AziëCruises

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen