Cruise West-Europese steden

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise West-Europese steden – STIP Noord-Europa

Prijs vanaf € 389,- p.p.
8 dagen bij vertrek op 19-11-2021
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise West-Europese steden ****

EINDELIJK WEER HEERLIJK CRUISEN! En wat is er dan nog fijner dan dat het vertrek met uw cruiseschip lekker in Nederland is, en dat de prijs ook nog eens absurd laag is? We zouden bijna zeggen: THUISBLIJVEN IS DUURDER! Natuurlijk was Stip er deze week razendsnel bij om een topdeal te sluiten met de Italiaanse rederij MSC Cruises voor 8-daagse wintercruises naar West-Europese steden. We legden wekelijks een groot aantal comfortabele hutten vast op de 4* MSC Magnifica. Aan boord verblijf u natuurlijk op basis van volpension en na vertrek uit IJmuiden gaat u o.a. naar Hamburg, Southampton (Londen), Le Havre (Parijs) en Zeebrugge. En weet u wat helemaal ideaal is? Bij onze reissom zijn de verplichte fooien t.w.v. € 70 EN een week lang GRATIS parkeren bij de Felison Terminal in IJmuiden t.w.v. € 120 ook nog eens inbegrepen. Klopt dat wel dan? Vanaf 379 een week cruisen op een luxe schip, alle maaltijden inbegrepen, de fooien en gratis parkeren ook nog eens inbegrepen? Ja, maar dat kan alleen bij Stip natuurlijk. Kijk en vergelijk gerust zouden we zeggen….

U kunt gaan en staan waar u wilt tijdens de reis. Lekker de plaatsen bezoeken die we aandoen, een excursie boeken of gewoon aan boord blijven en u lekker laten verwennen met een massage, uitslapen, een boekje lezen en uiteraard genieten van de heerlijke maaltijden. Ook is er tijdens de reis voldoende entertainment uiteraard. Voor de reissom hoeft u het niet te laten liggen, gewoon een heerlijk weekje weg!

U verblijft op de 4* MSC Magnifica, een elegant schip met fraai ontworpen ruimtes, allen in een zeer modern jasje gestoken. Een lust voor het oog! U kunt kiezen voor een comfortabele binnen-, buiten- of balkonhut. Ook voor de luxere hutten hebben we uiteraard speciale prijzen bedongen voor u! Overdag heb je de mogelijkheid om een duik te nemen in een van de 2 zwembaden of sportief te gaan hardlopen op het joggingparcours. Maak kennis met het uitgebreide wellnessgedeelte van de geroemde Aurea spa, woon een wervelende theatershow bij in het Royal theater of geniet in een van de 5 restaurants van de meest creatieve gerechten. Neem tot slot nog een drankje in een van de 12 bars en sla je slag in het casino. Aan boord zal je je geen moment vervelen…een lekker weekje weg dus uit Nederland, terwijl u er geen lange vliegreis voor hoeft af te leggen! We zeiden het al….thuisblijven is duurder!

Categorie: Noord-Europa|Cruise|Cruise

Prijs vanaf € 389,- 8 dagen bij vertrek op 19-11-2021

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise West-Europese steden

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 19-11-2021
Bestemming: Ijmuiden
Soort cruise: Noord-Europa

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen