Cruise van Italië naar Nederland

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise van Italië naar Nederland – STIP Cruise

Prijs vanaf € 769,- p.p.
14 dagen bij vertrek op 16-05-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise van Italië naar Nederland ****

Vaar op 16 mei 2022 mee op de Costa Fortuna van Italië naar Nederland! Grijp nu je kans en ben verzekerd van een heerlijke cruise! Beslis snel, deze cruise heeft slechts één vertrekdatum! Cruise mee vanuit Italië en bezoek o.a. Marseille, Barcelona, Cádiz, Lissabon & Vigo. Aan boord verblijf je op basis van volpension, ontbijt lunch en diner zijn hierbij inbegrepen. Uiteraard zijn de vliegreis per KLM en transfers ook inclusief. Zien we jou aan boord?

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

De Costa Fortuna biedt voor elk wat wils! Ga je voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit je de dag comfortabel af met een tongstrelend diner in één van de vier restaurants, een drankje in één van de vele bars en een spetterende show in het theater. Maar je kan jouw avond ook vullen met het beproeven van je geluk in het casino. Je komt niks tekort aan boord!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om jouw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Cruise

Prijs vanaf € 769,- 14 dagen bij vertrek op 16-05-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise van Italië naar Nederland

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 14 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 16-05-2022
Bestemming: Savona
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen