Cruise van Italië naar Dubai & hotelnacht Dubai

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise van Italië naar Dubai & hotelnacht Dubai – STIP Grand Voyage

Prijs vanaf € 1469,- p.p.
21 dagen bij vertrek op 27-11-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise van Italië naar Dubai & hotelnacht Dubai ****+

Stap op 27 november aan boord van het allernieuwste schip van Costa Cruises, de 4*+ Costa Toscana, en bezoek o.a. Ajaccio (Corsica)Civitavecchia (Rome), het Siciliaanse PalermoPiraeus (Athene), Oman, Abu Dhabi en Dubai. Uniek: onderweg vaart het schip door het Suezkanaal! Bij Stip Reizen boek je deze cruise compleet verzorgd, inclusief vliegreis, transfers & hotelnacht Dubai. Aan boord van het schip verblijf je op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen is. Wacht niet te lang en boek deze cruise nu voor een zéér scherpe prijs. Kijk en vergelijk gerust, nergens voordeliger te boeken! VOL=VOL!

Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Een cruise met het nieuwe vlaggenschip de 4*+ Costa Toscana wordt onvergetelijk. Shows en entertainment met internationale artiesten wachten op u, evenals zwembaden met glijbanen en waterspelletjes voor alle leeftijden, een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer. De Costa Toscana staat ook synoniem voor uitstekende gastronomie, met de grootste verscheidenheid aan Italiaanse en internationale restaurants. En dat is niet alles – de Costa Toscana houdt rekening met het milieu, met nieuwe LNG-voortstuwingsmotoren die ervoor zorgen voor steeds duurzamer reizen.

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Grand Voyage|Dubai Cruises|Cruise

Prijs vanaf € 1469,- 21 dagen bij vertrek op 27-11-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise van Italië naar Dubai & hotelnacht Dubai

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 21 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 27-11-2022
Bestemming: Savona
Soort cruise: Grand Voyage

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen