Cruise van Dubai naar Italië, incl. 1 hotelnacht Dubai

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise van Dubai naar Italië, incl. 1 hotelnacht Dubai – STIP Cruise

Prijs vanaf € 1399,- p.p.
22 dagen bij vertrek op 17-03-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise van Dubai naar Italië, incl. 1 hotelnacht Dubai ****

NERGENS VOORDELIGER TE BOEKEN! Kijk en vergelijk gerust… Slechts éénmalig vertrek! Brengt u deze winter een bezoek aan het indrukwekkende Dubai? Ga dan op 17 maart met ons mee vanuit Dubai naar Italië voor een zorgeloze cruise per gloednieuw 4-sterren-plus Costa Firenze langs de mooiste bestemmingen! Bij deze cruise zijn de vluchten, transfers, 1 hotelnacht in een 4* hotel in Dubai o.b.v. logies/ ontbijt, stadstour door Dubai en 21-daagse cruise inbegrepen! U verblijft tijdens de cruise op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. Aan boord van dit 4-sterren-plus schip gaat u een ongeëvenaarde cruise-ervaring tegemoet. U bezoekt o.a. Oman, Jordanië, Sicilië en Rome. Uniek bij deze cruise: doortocht Suezkanaal

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Ervaar de Renaissance op zee! Aan boord van het nieuwste schip, de 4*+ Costa Firenze, waant u zich volledig in Italiaanse sferen. De Costa Firenze is namelijk het embleem voor 'Italian Chic', waarbij Italiaans eten, lifestyle en cultuur centraal staan. De Costa Firenze is geïnspireerd op de schoonheid van Florence in de tijd van de Renaissance. Veel details uit deze kunststad vindt u dan ook terug in het interieur en de versieringen aan boord. Het schip beschikt over veel open ruimtes, met een spectaculaire uitzichten op zee. Ga heerlijk dineren in één van de 13 restaurants, klets bij met uw reisgenoten onder het genot van een drankje in één van de 7 bars, ga shoppen in de winkeltjes aan boord, trakteer uzelf op een massage in het wellnessgedeelte of geniet van al het entertainment aan boord. Kortom, u zal zich prima vermaken tijdens uw verblijf aan boord van de Costa Firenze! 

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Cruise

Prijs vanaf € 1399,- 22 dagen bij vertrek op 17-03-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise van Dubai naar Italië, incl. 1 hotelnacht Dubai

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 22 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 17-03-2022
Bestemming: Dubai
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen