Cruise van Dubai naar Italië & hotelnacht Dubai

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise van Dubai naar Italië & hotelnacht Dubai – STIP Grand Voyage

Prijs vanaf € 1579,- p.p.
23 dagen bij vertrek op 16-03-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise van Dubai naar Italië & hotelnacht Dubai ****

Slechts éénmalig vertrek op 16 maart 2023! Breng jij deze winter een bezoek aan het indrukwekkende Dubai? Stap aan boord van de 4*+ Costa Toscana voor een zorgeloze cruise langs de mooiste bestemmingen. Begin deze indrukwekkende reis in Dubai met een overnachting in een 4* hotel (incl. ontbijt). Doordat het schip pas aan het einde van dag 4 de haven van Dubai verlaat, heb je drie volle dagen om Dubai met de vele populaire highlights te ontdekken. Aan boord van dit 4-sterren-plus schip ga je een ongeëvenaarde cruise-ervaring tegemoet. Je bezoekt o.a. Abu Dhabi, Oman, Kreta, Piraeus (Athene), Sicilië en Rome. Uniek bij deze cruise: doortocht Suezkanaal! Vluchten en transfers zijn bij de prijs inbegrepen. Je verblijft op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn.

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Vanaf de eerste stap aan boord van het allernieuwste schip van Costa Cruises waan je je in het charmante Italië: van de Italiaanse gastvrijheid en de overheerlijke keuken tot de rijke cultuur die Italië rijk is, je vindt het hier allemaal terug. Om in de Italiaanse sferen te blijven, zijn alle dekken van de Costa Toscana vernoemd naar Italiaanse steden. De kenmerken van de specifieke steden per dek vindt je terug in de hutten. De Costa Toscana beschikt over een heus museum op zee! Dit museum is gericht op Italiaans design en spreidt zich uit over 400m2. Door de vele live entertainment mogelijkheden zul je je geen avond vervelen. Geniet tijdens je cruise ook zeker van de culinaire gerechten, kies je voor de Italiaanse of wereldse keuken? Het is allemaal mogelijk! De Costa Toscana is daarnaast het eerste schip van Costa Cruises dat vaart op vloeibaar aardgas (LNG). Het gebruik van de schoonste fossiele brandstof ter wereld stelt Costa Cruises in staat om de impact op het milieu te verminderen. 

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Grand Voyage|Dubai Cruises|Cruise

Prijs vanaf € 1579,- 23 dagen bij vertrek op 16-03-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise van Dubai naar Italië & hotelnacht Dubai

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 23 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 16-03-2023
Bestemming: Dubai
Soort cruise: Grand Voyage

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen