Cruise van de Caribbean & Nederlandse Antillen naar Italië XL

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise van de Caribbean & Nederlandse Antillen naar Italië XL – STIP Caribbean

Prijs vanaf € 2099,- p.p.
23 dagen bij vertrek op 16-03-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise van de Caribbean & Nederlandse Antillen naar Italië XL ****

Boek nu deze fantastische 23-daagse cruise van de Caribbean & Nederlandse Antillen naar Italië XL. De 4-sterren Costa Fascinosa meert bij verschillende bijzondere bestemmingen aan zoals Kralendijk op Bonaire, Oranjestad op Aruba, Willemstad of Curaçao, St. George, Barbados, Barcelona, Marseille en Savona. De prijs is inclusief vliegreis per KLM/ Air France, transfers,1 hotelovernachting voorafgaand aan de cruise op Guadeloupe o.b.v. logies/ ontbijt en 22-daagse cruise o.b.v. volpension (ontbijt, lunch & diner). Alléén vertrek op 16 maart 2023! Wacht niet te lang, want deze route is zéér populair, VOL=VOL!

Vanaf Amsterdam vlieg je per KLM/ Air France naar Point-a-Pitre (met overstap in Parijs). Na aankomst op de luchthaven brengt de transferbus je naar het hotel voor de overnachting in/ nabij Point-a-Pitre. De volgende dag word je naar de haven van Point-a-Pitre gebracht, waar de Costa Fascinosa al klaar ligt voor vertrek. Als eerste zet het schip koers naar de ABC eilanden: Bonaire, Aruba Curaçao. Vanaf daar zal er verder gevaren worden naar St. George, de hoofstad van het eiland Grenada, Fort-de-France op Martinique, Point-a-Pitre en Castries (St. Lucia), een onafhankelijk eiland in het Caribisch gebied. Voordat we beginnen aan de transatlantische oversteek heb je nog een dagje de kans om Bridgetown te ontdekken op het eiland Barbados. Na een paar heerlijk ontspannen dagen op zee komt de Costa Fascinoa aan op Santa Cruz de Tenerife. Kenmerkend voor Tenerife zijn de prachtige natuur, donkere lavastranden, witte zandstranden en de imposante vulkaan El Teide. Ontspan een dagje aan één van de mooiste stranden op het eiland of maak kennis met het eiland door er opuit te trekken. El Teide, de grootste vulkaan op het eiland, is zeker een bezoek waard en ook de piramides van Güímar mag u eigenlijk niet missen. Via Barcelona en Marseille vaart het schip naar Savona, waar de ontscheping plaats zal vinden. Na de ontscheping volgt de transfer vanuit de haven naar de luchthaven en vlieg je per KLM terug naar Amsterdam. Je kunt terugkijken op een onvergetelijke cruisevakantie!

Kijk voor het exacte vaarschema op het tabblad 'Cruiseprogramma'. 

Aan boord van de Costa Fascinosa zal het je aan niets ontbreken! Je hebt keuze uit vele restaurants en sfeervolle bars en ook aan ontspanning en entertainment is gedacht. Neem een duik in één van de vier zwembaden, beproef je geluk in het casino, zoek de rust op in het wellnessgedeelte of woon een spectaculaire show bij in het theater. De mogelijkheden om je dagen te vullen zijn legio!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in de Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Caribbean|Grand Voyage|Cruise

Prijs vanaf € 2099,- 23 dagen bij vertrek op 16-03-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise van de Caribbean & Nederlandse Antillen naar Italië XL

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 23 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 16-03-2023
Bestemming: Pointe-a-Pitre
Soort cruise: Caribbean

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen