Cruise Semi All Inclusive West-Europese Steden

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Semi All Inclusive West-Europese Steden – STIP Cruise

Prijs vanaf € 595,- p.p.
8 dagen bij vertrek op 02-03-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Semi All Inclusive West-Europese Steden ****+

Vaar jij met ons mee tijdens deze heerlijke cruise met de 4*+ AIDAprima? Het schip vertrekt vanuit Rotterdam voor een 8-daagse cruise langs West-Europese steden. De eerste dag van de cruise ga je aan boord van de AIDAprima en pas in de late avond op de tweede dag zet het schip koers zet richting Hamburg, waar je op de 3e dag vroeg kan beginnen met het verkennen van deze stad. Na het bezoek aan Hamburg kan je genieten van een ontspannen dag op zee terwijl het schip richting Southampton vaart, de grootste stad in het zuiden van Engeland en uitvalsbasis voor een bezoek aan Londen! Le Havre is de volgende bestemming, de grootste stad van Normandië. Vanuit Le Havre heb je de mogelijkheid om de hoogtepunten van het romantische Parijs te verkennen, zoals de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe. Zeebrugge is een belangrijke haven- en badplaats aan de Belgische kust. Vanuit deze geliefde Belgische badplaats, met o.a. een vismijn en jachthaven, kun je eenvoudig het schilderachtige Brugge bezoeken. 

Aan boord verblijf je op basis van Semi All Inclusive, waarbij naast ontbijt, lunch en diner ook fooien en tafeldranken t.w.v. minimaal € 185,- p.p. inbegrepen zijn. Ga jij met ons mee?

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je graag naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van dit 4-sterren-plus cruiseschip de AIDAprima beleef je dé ultieme cruise-beleving. Uniek voor de AIDA cruises zijn de kleurrijke inrichting en de informele, sportieve casual clubsfeer en dat je zonder vaste dinerzittingen in één van de vele restaurants kunt eten waar en wanneer je maar wilt. Daarnaast zijn ook de service charge én dranken (tafelwijnen, bier en frisdrank) tijdens de lunch en diner in de buffetrestaurants bij de cruiseprijs inbegrepen. Zo weet je voorafgaand aan de cruise precies waar je aan toe bent!

Categorie: Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 595,- 8 dagen bij vertrek op 02-03-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Semi All Inclusive West-Europese Steden

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: All Inclusive
Vertrek op: 02-03-2023
Bestemming: Rotterdam
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen