Cruise Oostzee & St. Petersburg

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Oostzee & St. Petersburg – STIP Extra aanbiedingen

Prijs vanaf € 699,- p.p.
8 dagen bij vertrek op 28-05-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Oostzee & St. Petersburg ****

De juwelen van de Baltische Staten per cruiseschip ontdekken? Vaar deze zomer mee aan boord van de 4* Costa Favolosa. De cruise vertrekt vanuit Stockholm, waar het schip zowel voorafgaand aan de cruise als aan het einde ervan 1 nacht blijft liggen. Vanuit de hoofdstad van Zweden vertrekt de Costa Favolosa voor een 8-daagse cruise langs de prachtige steden aan de Baltische Zee. Zo bezoek je o.a. St. Petersburg & Tallinn en afhankelijk van de vertrekdatum bezoek je ook Helsinki of Kotka. Aan boord verblijf je op basis van volpension, inclusief ontbijt, lunch en diner. De vliegreis per KLM is bij de prijs inbegrepen. Waar wacht je nog op? Van mei t/m september vaart de Costa Fortuna wekelijks deze prachtige vaarroute. Vaar jij met ons mee?

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

De Costa Favolosa biedt voor ieder wat wils! Ga je voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit je de dag comfortabel af met een heerlijk diner in één van de 4 restaurants, een drankje in één van de 11 bars en een spetterende show in het theater. Maar je kunt jouw avond ook vullen met het beproeven van je geluk in het casino. 

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Extra aanbiedingen|Cruise|Cruise

Prijs vanaf € 699,- 8 dagen bij vertrek op 28-05-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Oostzee & St. Petersburg

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 28-05-2022
Bestemming: Stockholm
Soort cruise: Extra aanbiedingen

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen