Cruise Oostelijke Middellandse Zee XL

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Oostelijke Middellandse Zee XL – STIP Cruise

Prijs vanaf € 1199,- p.p.
15 dagen bij vertrek op 20-11-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Oostelijke Middellandse Zee XL ****

Komende winter kan je genieten van een heerlijke cruise per luxe 4* Costa Diadema. Ontdek tijdens deze 15-daagse cruise o.a. Napels, Sicilië, Kreta, Barcelona en Marseille. Afhankelijk van de vertrekdatum meert het schip ook nog aan in de Turkse steden Istanbul en Izmir of in Haifa in Israël en Port Said en Alexandrië in Egypte. Deze prijs is inclusief vliegreis vanaf Amsterdam per KLM, transfers én twee weken lang cruisen o.b.v. volpension. Je laat deze unieke kans toch niet schieten? Wacht niet langer en boek snel, want VOL=VOL! 

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van de 4-sterren Costa Diadema ga je een ongeëvenaarde cruise-ervaring tegemoet. De innovatieve Costa Diadema beschikt over verrassende faciliteiten en uniek entertainment. Zo is er een lasergame hal aanwezig, kan je een film kijken in de 4D bioscoop, beschikt het schip over een 3 verdiepingen tellend theater en heb je keuze uit maar liefst 7 restaurants en 15 bars. Het zal je aan niets tekort komen!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in de Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Cruise

Prijs vanaf € 1199,- 15 dagen bij vertrek op 20-11-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Oostelijke Middellandse Zee XL

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 15 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 20-11-2022
Bestemming: Savona
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen