Cruise Noorwegen & de Noordkaap

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Noorwegen & de Noordkaap – STIP Noorse Fjorden

Prijs vanaf € 899,- p.p.
13 dagen bij vertrek op 15-06-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Noorwegen & de Noordkaap  ****

WAANZINNIGE REIS, WAANZINNIGE PRIJS! VOL=VOL!
Vaar volgend jaar zomer mee met de 4* Costa Fascinosa naar het indrukwekkende Noorwegen en de Noordkaap! Dat kan nu namelijk voor een wel hele scherpe prijs! Je verblijft aan boord op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. De cruise vertrekt vanuit Kiel en na 13 dagen cruisen komt de Costa Fascinosa ook weer aan in Kiel. Geen gedoe en lange wachttijden op Schiphol, ideaal toch?!
Je hebt de keuze uit 2 verschillende vaarroutes, met een bezoek aan onder andere Honningsvåg (Noordkaap), Leknes (Lofoten eilanden), Olden, Tromsø, Bergen of Haugesund. Waar wacht je nog op? Boek nu en ben verzekerd van een heerlijke cruise!

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van de Costa Fascinosa zal het je aan niets ontbreken! Je hebt keuze uit vele restaurants en sfeervolle bars en ook aan ontspanning en entertainment is gedacht. Neem een duik in één van de vier zwembaden, beproef je geluk in het casino, zoek de rust op in het wellnessgedeelte of woon een spectaculaire show bij in het theater. De mogelijkheden om je dagen te vullen zijn legio!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Noorse Fjorden|Noord-Europa|Cruise

Prijs vanaf € 899,- 13 dagen bij vertrek op 15-06-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Noorwegen & de Noordkaap

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 13 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 15-06-2023
Bestemming: Kiel
Soort cruise: Noorse Fjorden

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen