Cruise Noorse Fjorden & steden

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Noorse Fjorden & steden – STIP Noorse Fjorden

Prijs vanaf € 999,- p.p.
12 dagen bij vertrek op 26-06-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Noorse Fjorden & steden****

Boek nu deze heerlijk cruise… In de zomer van 2022 vaart de Costa Fortuna meerdere prachtige routes naar de Noorse Fjorden & steden. En hoe gemakkelijk? Je vertrekt vanuit IJmuiden of Amsterdam en komt hier weer aan! Aan boord van dit 4-sterren cruiseschip verblijf je op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn. Kijk en vergelijk gerust… Deze cruise vind je nergens voordeliger! Wacht niet langer om de schoonheid van Noorwegen te ontdekken en vaar mee!

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

De Costa Fortuna biedt voor ieder wat wils! Ga je voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit je de dag comfortabel af met een heerlijk diner in één van de 4 restaurants, een drankje in één van de 11 bars en een spetterende show in het theater. Maar je kunt jouw avond ook vullen met het beproeven van je geluk in het casino. 

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Noorse Fjorden|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 999,- 12 dagen bij vertrek op 26-06-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Noorse Fjorden & steden

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 12 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 26-06-2022
Bestemming: Ijmuiden
Soort cruise: Noorse Fjorden

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen