Cruise Nederland naar Spanje

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Nederland naar Spanje – STIP Extra aanbiedingen

Prijs vanaf € 819,- p.p.
14 dagen bij vertrek op 09-09-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise van Nederland naar Spanje ****

Slechts één vertrek in september! Vaar jij mee aan boord van de 4* Costa Fortuna van Nederland naar Spanje? Het schip vertrekt vanuit IJmuiden en zet koers richting West-Europese en Mediterrane steden, zoals ZeebruggeLa Coruña, VigoCádiz, Lissabon, Málaga en Mallorca. Na 14 dagen cruisen arriveert het schip in de haven van Barcelona. Hier staat de transfer voor je klaar waarmee je naar de luchthaven reist voor de terugvlucht naar Amsterdam. Aan boord verblijf je op basis van volpension, dat is inclusief ontbijt, lunch en diner. De terugvlucht per KLM en de transfer is bij de reissom inbegrepen. Stap jij 9 september aan boord? 

Kijk voor het exacte reisschema onder het tabblad 'Cruiseprogramma'.

De Costa Fortuna is een eerbetoon aan de oceaanschepen uit het verleden. Het motto van dit schip is “eersteklas” en dat zie je niet alleen terug aan het verfijnde meubilair maar ook aan de elegante decors. De openbare ruimtes zijn ingericht met reproducties van reclamebeelden van de roerige jaren 20 en 30, met posters van transatlantische Michelangelo en Raphael. In de lobby vind je schaalmodellen van 26 oude schepen die eens onderdeel uitmaakten van de vloot van Costa Cruises. De dertien dekken zijn vernoemd naar internationale havens. De Costa Fortuna onderscheidt zich van de andere schepen in haar nieuwe normen van op het gebied kwaliteit en gastvrijheid voor het ultieme vakantiegevoel, ongeacht de bestemming of het seizoen. En daar dragen vier zwembaden – waarvan één met schuifdak – bubbelbaden, een glijbaan, open dekken, een casino, een disco en het Rex Theater 1932 ook hun steentje aan bij.

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Extra aanbiedingen|Cruise|Middellandse Zee

Prijs vanaf € 819,- 14 dagen bij vertrek op 09-09-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Nederland naar Spanje

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 14 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 09-09-2022
Bestemming: Ijmuiden
Soort cruise: Extra aanbiedingen

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen