Cruise Nederland naar Italië

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Nederland naar Italië – STIP Cruise

Prijs vanaf € 769,- p.p.
10 dagen bij vertrek op 22-09-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise van Nederland naar Italië ****

NERGENS VOORDELIGER! KIJK EN VERLIJK GERUST!
Vaar op 22 september 2023 mee op de 4* Costa Fascinosa van Nederland naar Italië! Grijp nu je kans en ben verzekerd van een heerlijke cruise! Beslis snel, deze cruise heeft namelijk slechts één vertrekdatum! Cruise mee vanuit IJmuiden en bezoek onder andere Le Havre (Parijs), La Coruña, Leixoes, Lissabon en Tarragona. Aan boord verblijf je op basis van volpension, ontbijt, lunch én diner zijn inbegrepen. Uiteraard zijn de terugvlucht per KLM en de transfer van de haven naar de luchthaven ook inclusief. Zien we jou aan boord?

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van de Costa Fascinosa zal het je aan niets ontbreken! Je hebt keuze uit vele restaurants en sfeervolle bars en ook aan ontspanning en entertainment is gedacht. Neem een duik in één van de vier zwembaden, beproef je geluk in het casino, zoek de rust op in het wellnessgedeelte of woon een spectaculaire show bij in het theater. De mogelijkheden om je dagen te vullen zijn legio!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 769,- 10 dagen bij vertrek op 22-09-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Nederland naar Italië

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 10 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 22-09-2023
Bestemming: Ijmuiden
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen