Cruise Japan, Taiwan & Filipijnen

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Japan, Taiwan & Filipijnen – STIP Cruise

Prijs vanaf € 2399,- p.p.
19 dagen bij vertrek op 12-02-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Japan, Taiwan & Filipijnen ****

Bent u ook zo benieuwd naar de fascinerende landen Japan, Taiwan & de Filipijnen en wat zij u te bieden hebben? Stap dan aan boord van de prachtige 4-sterren Noordam van de befaamde Holland America Line en ontdek samen met Stip Reizen het mooie verre Oosten tijdens deze 19-daagse cruise vanuit Tokyo naar Hong Kong met 1 hotelovernachting in Tokyo en 1 hotelovernachting in Hong Kong! Deze winter vaart het schip uit naar bijzondere hoogtepunten van Azië met onder andere Osaka, Naha, Keelung (Taipei), Manilla & Puerto Princesa! 

Deze cruise met vertrek op 12 februari 2022 is inclusief vluchten, ruimbagage, transfers, 1 hotelovernachting voorafgaand de cruise in Tokyo, 15-daagse cruise o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord) en 1 hotelovernachting na de cruise in Hong Kong. Daarnaast ontvangt u diverse gratis extra's! Geniet van een heerlijke lunch in het Pinnacle Grill Steakhouse, een Italiaans diner in het specialiteitenrestaurant Caneletto  en een glas mousserende wijn met aardbeien op de hut!

Wacht niet te lang… VOL=VOL! 

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. 

U vaart per 4-sterren schip de Noordam van de befaamde Holland America Line. De Noordam is vernoemd naar het meest noordelijke punt van het kompas en bevat kunst van museumkwaliteit, van olieverfschilderijen uit de 19e eeuw tot hedendaagse foto’s van muziekhelden Dizzy Gillespie en B.B. King. Aan boord kunt u genieten van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met het EXC Port to Table-programma. Verken de wonderen van de natuur via BBC Earth Experiences. Neem deel aan yoga of Pilates in het fitnesscentrum. Geniet van de klanken van de Music Walk™ en de heerlijkheden van de specialiteitenrestaurants.

Categorie: Cruise

Prijs vanaf € 2399,- 19 dagen bij vertrek op 12-02-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Japan, Taiwan & Filipijnen

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 19 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 12-02-2022
Bestemming: Yokohama
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen