Cruise Japan, Taiwan & de Filipijnen

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Japan, Taiwan & de Filipijnen – STIP AziëCruises

Prijs vanaf € 2499,- p.p.
18 dagen bij vertrek op 25-02-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Japan, Taiwan & de Filipijnen ****

Heb je altijd al een mooie cruise door Azië willen maken met de nadruk op de landen Japan, Taiwan & de Filipijnen? Dan is dit jouw kans om deze prachtige 18-daagse cruise per 4-sterren Westerdam van de befaamde Holland America Line te boeken naar de hoogtepunten van het verre Oosten met onder andere Boracay, Manilla, Taipei, Ishigaki Island, Naha & Kochi en meer! Laat je verrassen door al het moois wat Azië te bieden heeft en kijk je ogen uit tijdens deze prachtige cruise! Boek nu en wees verzekerd van een plaatsje op deze bijzondere cruise! VOL = VOL! 

Deze cruise vertrekt op 25 februari 2023 en is inclusief vliegreis, ruimbagage, transfers, 1 hotelovernachting in/ nabij Singapore, 15-daagse cruise o.b.v. volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord) en een city tour na de cruise in Tokyo.

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'. 

Het cruiseschip Westerdam is op een fantastische wijze vernieuwd en beschikt over uitstekende bars, entertainment- en eetgelegenheden en volledig opnieuw ontworpen suites. Westerdam is op zich al een fascinerende bestemming en heeft meerdere Best Cruise Ship Awards gewonnen. Geniet aan boord van live entertainment met Music Walk™, zoals Lincoln Center Stage, B.B. King’s Blues Club en Billboard Onboard. Geniet tijdens je cruise van regionale kookdemonstraties en proeverijen van eten en wijn met EXC Port to Table. Verrijk jouw reiservaring bij het nieuwe Exploration Central aan de bovenkant van het schip.

Categorie: AziëCruises|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 2499,- 18 dagen bij vertrek op 25-02-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Japan, Taiwan & de Filipijnen

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 18 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 25-02-2023
Bestemming: Singapore
Soort cruise: AziëCruises

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen