Cruise Italië, Spanje & Frankrijk

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Italië, Spanje & Frankrijk – STIP Middellandse Zee

Prijs vanaf € 649,- p.p.
8 dagen bij vertrek op 07-05-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Italië, Spanje & Frankrijk ****+

Cruisen op één van de nieuwste schepen van Costa Cruises voor een zéér scherpe prijs? Voor een heerlijke cruise vertrekt de 4*+ Costa Smeralda vanuit Savona om de mooiste bestemmingen aan de Middellandse Zee te bezoeken. De vliegreis is per KLM en per transferbus word je naar Savona gebracht. In de haven van Savona ga je aan boord van de Costa Smeralda, waar je verblijft o.b.v. volpension. Tijdens deze 8-daagse cruise bezoek je o.a. Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo (Sicilië) & Civitavecchia (Rome)

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

De Costa Smeralda 4*+, biedt voor elk wat wils. Geniet van een heerlijke maaltijd in een van de vele restaurants of kom volledig tot rust in het welnesscentrum. Je zal je aan boord geen moment vervelen! Uniek aan de gloednieuwe Costa Smeralda: een cruise die in het teken staat van milieubescherming. Dankzij het verbrandingssysteem op basis van vloeibaar aardgas, vaart het schip op de schoonste brandstof ter wereld! 

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in de Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Middellandse Zee|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 649,- 8 dagen bij vertrek op 07-05-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Italië, Spanje & Frankrijk

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 07-05-2022
Bestemming: Savona
Soort cruise: Middellandse Zee

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen