Cruise Italië, Spanje en Frankrijk

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Italië, Spanje en Frankrijk – STIP Cruise

Prijs vanaf € 749,- p.p.
8 dagen bij vertrek op 05-03-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Italië, Spanje & Frankrijk ****

Cruisen op de 4* Costa Luminosa van Costa Cruises voor een zéér scherpe prijs? Voor een heerlijke cruise vertrekt de 4* Costa Luminosa vanuit Savona om de mooiste bestemmingen aan de Middellandse Zee te bezoeken. De vliegreis is per KLM en per transferbus word je naar Savona gebracht. In de haven van Savona ga je aan boord van de Costa Luminosa, waar je verblijft o.b.v. volpension. Tijdens deze 8-daagse cruise bezoek je o.a. Marseille, Barcelona, Valencia, Palermo (Sicilië) & Civitavecchia (Rome)

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij u naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van de Costa Luminosa bevinden zich onder andere vier restaurants en elf bars waar u onder het genot van een drankje nog eens kunt terug denken aan alle ervaringen die u gedurende uw cruise heeft opgedaan. Tevens zijn er diverse zwembaden, een wellnescentrum, sportzaal, theater, casino en nog veel meer! U hoeft zich aan boord dus geen moment te vervelen!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in de Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 749,- 8 dagen bij vertrek op 05-03-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Italië, Spanje en Frankrijk

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 05-03-2022
Bestemming: Savona
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen