Cruise Ierland, Schotland & Groot-Brittannië

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Ierland, Schotland & Groot-Brittannië – STIP Cruise

Prijs vanaf € 1189,- p.p.
13 dagen bij vertrek op 28-08-2022
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Ierland, Schotland & Groot-Brittannië ****

Boek nu deze 13-daagse cruise voor een zéér scherpe prijs bij Stip Reizen met vertrek op 28 augustus 2022! Vanuit IJmuiden vaart de Costa Fortuna naar Ierland, Schotland & Groot-Brittannië. Je vaart o.a. naar DublinLiverpoolInvergordon (Loch-ness)Edinburgh, Newcastle en Harwich (Londen)! Aan boord verblijf je op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord inbegrepen)! Waar wacht je nog op? Stap jij met ons aan boord? 

Voor het exacte vaarschema per vertrekdatum verwijzen we je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

De Costa Fortuna biedt voor elk wat wils! Ga je voor een dagje ontspanning in de sauna of hammam, een verfrissende duik in de zwembaden, een sportieve middag in de sportzaal of een heerlijke schoonheidsbehandeling in het wellnessgedeelte? Hoogstwaarschijnlijk sluit je de dag comfortabel af met een tongstrelend diner in één van de vier restaurants, een drankje in één van de 13 bars en een spetterende show in het theater. Maar je kan jouw avond ook vullen met het beproeven van je geluk in het casino.

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Cruise|Zeecruises|Noord-Europa

Prijs vanaf € 1189,- 13 dagen bij vertrek op 28-08-2022

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Ierland, Schotland & Groot-Brittannië

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 13 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 28-08-2022
Bestemming: Ijmuiden
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen