Cruise Ierland, Schotland & Engeland

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Ierland, Schotland & Engeland – STIP Noord-Europa

Prijs vanaf € 999,- p.p.
15 dagen bij vertrek op 28-05-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Ierland, Schotland & Groot-Brittannië ****

Met Stip Reizen ontdek je de Britse Eilanden tegen een wel heel scherp tarief! Tijdens deze 15-daagse cruise doet de 4* Costa Favolosa maar liefst 8 bijzondere bestemmingen aan. Vanuit Amsterdam of IJmuiden vaart het schip naar Ierland, Schotland & Groot-Brittannië. Je vaart o.a. naar CorkLiverpoolInvergordon (Loch-ness), Belfast, Newcastle en Harwich (Londen)! Aan boord verblijf je op basis van volpension (ontbijt, lunch en diner aan boord inbegrepen)! Waar wacht je nog op? VOL=VOL!

Voor het exacte vaarschema per vertrekdatum verwijzen we je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Je vaart per Costa Favolosa, waar schoonheid en de betoverende magie van sprookjes centraal staan. De enorme ruimtes zijn ingericht om uw cruise zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Zo biedt het uitgebreide scala aan faciliteiten je de kans om heerlijk te ontspannen, zonnen, winkelen, sporten of uitjes met het hele gezin te ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het prachtige theater dat zich over 3 verdiepingen uitstrekt, de moderne 4D-bioscoop of een wedstrijd die middels de modernste computergames in de Playstation Area kan worden beslist? Natuurlijk mag een plons in één van de vier zwembaden tijdens de cruise niet ontbreken. Of het nu mooi weer is of niet, het zwembad met uitschuifbaar dak zorgt altijd voor de nodige waterpret.

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Noord-Europa|Cruise|Cruise

Prijs vanaf € 999,- 15 dagen bij vertrek op 28-05-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Ierland, Schotland & Engeland

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 15 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 28-05-2023
Bestemming: Amsterdam
Soort cruise: Noord-Europa

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen