Cruise Dubai, Abu Dhabi, Oman & 2 hotelnachten Dubai

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Dubai, Abu Dhabi, Oman & 2 hotelnachten Dubai – STIP Dubai Cruises

Prijs vanaf € 1229,- p.p.
11 dagen bij vertrek op 04-01-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Dubai, Abu Dhabi, Oman & 2 hotelnachten Dubai ****+

Stip Reizen is al jaren dé nummer 1 voor cruises naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. Vaar jij aankomende winter ook met ons mee? Voorafgaand aan de cruise verblijf je 2 nachten in een 4* hotel in Dubai (incl. ontbijt) waardoor je alle tijd hebt om deze bruisende stad te ontdekken. Stap vervolgens aan boord van de nieuwe 4*+ Costa Toscana. Ontdek de indrukwekkende skyline van Abu Dhabi en het mystieke Muscat in Oman. Aan boord verblijf je op basis van volpension, ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Je boekt deze Dubai-cruise inclusief vluchten per topairline Emirates, 25 kg ruimbagage én alle transfers. Wacht niet langer en verzeker jezelf van een plekje tijdens deze heerlijke winterzoncruise!

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Een cruise met het nieuwe vlaggenschip de 4*+ Costa Toscana wordt onvergetelijk. Shows en entertainment met internationale artiesten wachten op u, evenals zwembaden met glijbanen en waterspelletjes voor alle leeftijden, een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer. De Costa Toscana staat ook synoniem voor uitstekende gastronomie, met de grootste verscheidenheid aan Italiaanse en internationale restaurants. En dat is niet alles – de Costa Toscana houdt rekening met het milieu, met nieuwe LNG-voortstuwingsmotoren die ervoor zorgen voor steeds duurzamer reizen.

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Dubai Cruises|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 1229,- 11 dagen bij vertrek op 04-01-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Dubai, Abu Dhabi, Oman & 2 hotelnachten Dubai

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 11 dagen
Verzorging: Volgens beschrijving
Vertrek op: 04-01-2023
Bestemming: Dubai
Soort cruise: Dubai Cruises

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen