Cruise Baltische Staten incl. busreis

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

Cruise Baltische Staten incl. busreis – STIP Noord-Europa

Prijs vanaf € 799,- p.p.
10 dagen bij vertrek op 27-06-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Cruise Baltische Staten incl. busreis ****

WAANZINNIGE REIS, WAANZINNIGE PRIJS!
Vaar volgend jaar zomer mee met de 4* Costa Fascinosa naar de Baltische Staten! Dat kan nu namelijk voor een wel hele scherpe prijs! De cruise vertrekt vanuit Kiel en na 10 dagen cruisen komt de Costa Fascinosa ook weer aan in Kiel. Breng onder andere een bezoek aan StockholmHelsinkiTallinn en Riga. Je verblijft aan boord op basis van volpension, waarbij ontbijt, lunch en diner inbegrepen zijn én is inclusief comfortabele busreis naar en van het Duitse Kiel. Geen gedoe en lange wachttijden op Schiphol, ideaal toch?! Waar wacht je nog op? Boek nu en ben verzekerd van een heerlijke cruise!

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'.

Aan boord van de Costa Fascinosa zal het je aan niets ontbreken! Je hebt keuze uit vele restaurants en sfeervolle bars en ook aan ontspanning en entertainment is gedacht. Neem een duik in één van de vier zwembaden, beproef je geluk in het casino, zoek de rust op in het wellnessgedeelte of woon een spectaculaire show bij in het theater. De mogelijkheden om je dagen te vullen zijn legio!

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties in Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Noord-Europa|Cruise|Zeecruises

Prijs vanaf € 799,- 10 dagen bij vertrek op 27-06-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Cruise Baltische Staten incl. busreis

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 10 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 27-06-2023
Bestemming: Kiel
Soort cruise: Noord-Europa

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen