All Inclusive Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

All Inclusive Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman – STIP Dubai Cruises

Prijs vanaf € 999,- p.p.
8 dagen bij vertrek op 07-01-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

All Inclusive Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman ****+

BOEK NU DEZE TIJDELIJKE ALL INCLUSIVE OUTLET DEAL!

Stip Reizen is al jaren dé nummer 1 voor cruises naar de Verenigde Arabische Emiraten en Oman, en daar kun je ook deze winter wederom van meeprofiteren dankzij hele scherpe prijzen! Optimaal genieten doe je dan ook tijdens deze 8-daagse cruise per 4*+ Costa Toscana! Deze winter vaart het schip vanuit Dubai o.a. het mystieke Muscat in Oman & Abu Dhabi! Je boekt deze Dubai-cruise inclusief vluchten per Transavia, alle transfers, 8-daagse cruise o.b.v. volpension, dus met ontbijt, lunch, diner, snacks én My Drinks drankenpakket t.w.v. € 220 p.p.! Zo weet je vooraf waar je aan toe bent… Boek nu en ben verzekerd van een heerlijke All Inclusive winterzoncruise!

Voor het exacte vaarschema verwijzen wij je naar het tabblad 'Cruiseprogramma'

Een cruise met het nieuwe vlaggenschip de 4*+ Costa Toscana wordt onvergetelijk. Shows en entertainment met internationale artiesten wachten op je, evenals zwembaden met glijbanen en waterspelletjes voor alle leeftijden, een ultramoderne spa en fitnessruimte, en nog veel meer. De Costa Toscana staat ook synoniem voor uitstekende gastronomie, met de grootste verscheidenheid aan Italiaanse en internationale restaurants. En dat is niet alles – de Costa Toscana houdt rekening met het milieu, met nieuwe LNG-voortstuwingsmotoren die ervoor zorgen voor steeds duurzamer reizen.

9e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!

Het is echt geen toeval meer! Voor het negende jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017 en 2018 ontving Stip Reizen ook in 2019 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al achtmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Categorie: Dubai Cruises|All Inclusive|Cruise

Prijs vanaf € 999,- 8 dagen bij vertrek op 07-01-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor All Inclusive Cruise Dubai, Abu Dhabi & Oman

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 07-01-2023
Bestemming: Dubai
Soort cruise: Dubai Cruises

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen