117-daagse wereldcruise vanaf Genua

Lees de laatste updates over Cruises en Corona bij STIP Reizen

117-daagse wereldcruise vanaf Genua – STIP Cruise

Prijs vanaf € 14659,- p.p.
117 dagen bij vertrek op 05-01-2023
4 sterren

Naar de website

Algemeen

Wereldcruise vanuit Genua naar o.a. Rio de Janeiro, Buenos Aires, Sydney en Mumbai!

EXCLUSIEF BIJ STIP REIZEN: inclusief gratis vliegreis per KLM & transfers! 
Ga je mee op dit verbazingwekkende avontuur met een bezoek aan maarliefst 43 bestemmingen? De 4* MSC Magnifica start haar 117-daagse wereldcruise vanuit het Italiaanse Genua en neemt haar gasten letterlijk mee op een reis rond de wereld. Doorkruis Zuid-Amerika, de Stille Zuidzee, de Indische Oceaan, Saoedi-Arabië, de Rode Zee en de Middellandse Zee, reizend in het comfort van de 4* MSC Magnifica. Het schip vaart eerst richting het westen van Europa naar Barcelona en Lissabon en zet vervolgens koers naar bloemeneiland Madeira waarna het koers zet naar Kaapverdië. Vanuit het westen van Afrika wordt de route vervolgd naar het Zuid-Amerikaanse continent. Als eerste wordt het grootste land van Zuid-Amerika aangedaan, namelijk Brazilië. Hier staan 2 stops gepland in Salvador en wereldstad Rio de Janeiro. De route leidt vervolgens naar de zuidelijkste stad van de wereld, Ushuaia, via onder andere Buenos Aires en Montevideo. Het schip vaart vervolgens noordwaarts via o.a. Punta Arenas en Valparaíso in Chili naar de stad Lima in Peru.

Vervolgens wordt de Stille Oceaan overgestoken om aan te komen in Bounty Bay Passage. Via Tahiti worden daarna de prachtige Cookeilanden in de Grote Oceaan aangedaan. Geniet van het eilandleven voordat je de mogelijkheid hebt om grote steden als Auckland en Wellington in Nieuw-Zeeland en Sydney in Australië te leren kennen. Via Papoea-Nieuw-Guinea kom je aan in Lombok waarna je een bezoek brengt aan het bekendste eiland van Indonesië, Bali.

Tot slot cruis je over de Indische Oceaan, via metropool Singapore en het prachtige Maleisië, naar de parel Sri Lanka. Via India en Oman vaart het schip naar Aqaba in Jordanië. Het schip vaart door het Suezkanaal om vervolgens aan te meren in Civitavecchia (Rome), de laatste stop van de wereldcruise. Hierna vaar je weer terug naar Genua wat ook tevens het eindpunt is van de wereldcruise.

Aan boord van de MSC Magnifica reis je in stijl en comfort. Stap in een ontspannen wereld, gemaakt om te verrassen en verbazen. Ga je met ons mee? 

Categorie: Cruise

Prijs vanaf € 14659,- 117 dagen bij vertrek op 05-01-2023

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor 117-daagse wereldcruise vanaf Genua

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 117 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 05-01-2023
Bestemming: Genua
Soort cruise: Cruise

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen