oad.nl-riviercruises

Oad Riviercruises

Riviercruises op de Europese binnenwateren nemen nog steeds in populariteit toe. De basis legt Oad Riviercruises met zijn cruises over de wateren van de Rijn en haar mooie zijrivieren zoals de Moezel, Neckar en de Saar. U zult versteld staan van al het natuurschoon dat u aantreft tijdens een fantastische riviercruise. Riviercruises in Duitsland zijn een ware belevenis, een parel voor het oog, waar een Rijncruise een absolute aanrader is.

oad-logo

Boek voordelig riviercruises op Oad.nl

Oad Riviercruises: uitstekende verzorging!

Ga naar de website

Alle riviercruises zijn met veel zorgvuldigheid samengesteld. Dit om ervoor te zorgen dus, zodra u aan boord stapt, u kunt beginnen met genieten. Al onze riviercruises hebben verzorging op basis van volpension, uw ontbijt, lunch en diner zijn allemaal inbegrepen. De hoogwaardige bemanning staat altijd voor u klaar, zij maken van uw riviercruise een waar feest.

Nieuw: Fietscruises
Nieuw in het cruiseaanbod zijn fietsvakanties. Combineer de liefde voor boottochten en fietsen tijdens een Oad fietscruise en ontdek prachtige bestemmingen in Duitsland. Wanneer het schip aanlegt kunt u mooie fietsroutes volgens langs schilderachtige steden, rivieren en de veelzijdige natuur.