kokoholidays.nl website

Koko Holidays

Koko Holidays verhuurt luxe ingerichte bungalowtenten en stacaravans welke kant-en-klaar gereed staan op diverse campings in Frankrijk, Denemarken, Duitsland en Nederland. Het enige dat je nog hoeft te doen is genieten.
Kokoholidays-logo

Koko Holidays, de leukste kampeervakanties voor iedereen!

Ga naar de website

Koko Holidays is bij uitstek dé specialist voor de verhuur van luxe compleet ingerichte bungalowtenten, safaritenten en stacaravans.
Al meer dan 27 jaar hebben wij op diverse top (kinder-) campings door heel Nederland, Frankrijk en Spanje onze bungalowtenten, safaritententen en stacaravans voor u klaarstaan

Bungalowtenten

Alle tenten van Kokoholidays.nl staan op vlonders en het leefgedeelte is voorzien van vloerbedekking voor een prettig leefcomfort. U heeft keus uit 3 verschillende tenten; de luxe ingerichte tent (BT), de extra luxe tent (LT) en de extra grote tent (GT) welke geschikt is voor maximaal 8 personen.

Stacaravans

De stacaravans die Kokoholidays.nl verhuurt zijn gelegen op mooie percelen en hebben allen een ruim overdekt terras van 6 x 3 meter voorzien van tuinmeubilair en parasol. De stacaravans zijn zeer luxe ingericht.

Koko Holidays