De Achterste Hoef


Recreatiepark De Achterste Hoef is een gezellige Brabantse familiecamping, in het zuiden van Nederland, waar je heerlijk kunt kamperen of een accommodatie kunt huren met het gehele gezin.

De-Achterste-Hoef-logo

5-sterren familiecamping en Recreatiepark De Achterste Hoef is een prachtige camping met vele faciliteiten voor jong en oud.

Ga naar de website

Hier ben je van alle gemakken voorzien en kun je met een eigen caravan, tent of camper verblijven op leuke velden met speeltoestellen, aan een laantje, met wat meer privacy of aan de prachtige recreatieplas met privé sanitair. De Achterste Hoef beschikt ook over vele verschillende verhuuraccommodaties! Zoals luxe chalets, stacaravans en bungalows, allen voorzien van airco. Tevens zijn er ruime safaritenten met eigen sanitair en kachel en zijn er basic trekkershutten voor bijvoorbeeld de rondtrekkende reiziger. De vele faciliteiten, ons recreatieprogramma en 9-holes golfbaan zorgen voor een complete vakantie ervaring.

Recreatiepark De Achterste hoef scoort gemiddeld een 8,4 tot 8,7 op verschillende review websites zoals, Zoover en ANWB.

De Achterste Hoef