Campingtveld.nl


Campingtveld.nl is gelegen nabij Hardenberg in de toeristische Vechtstreek regio. Gemoedelijkheid en gezelligheid kenmerken Campingtveld.nl.

campingtveld logo

Campingtveld.nl – Dé kleinste 5 sterren camping van Nederland!

Ga naar de website

Het is de kleinste 5-sterren camping van Nederland, maar zoals de 5-sterren waardering van de ANWB aangeeft zal het vakantiegangers hier aan niets ontbreken. Gasten kunnen gebruik maken van het binnenzwembad waarvan het dak bij mooi weer geopend kan worden, een heerlijke maaltijd nuttigen in het restaurant waar zich tevens de binnenspeeltuin bevindt of zich uitleven op het sportveld. In de vakantieperiodes is ook het animatieteam aanwezig om de kinderen veel plezier te bezorgen. In de regio zijn vele activiteiten te ondernemen voor gasten van verschillende leeftijden. Ook is het dé plek om te genieten van wandel- of fietstochten.

Campingtveld in het kort

  • Kleinste 5-sterren camping van Nederland
  • Gelegen bij Hardenberg in het Vechtdal
  • Op ieder kampeerveld een speeltuintje
  • Diverse (glamping)accommodaties tot 7 personen
  • Animatieteam, binnenzwembad en binnenspeeltuin

Huren
Campingtveld.nl beschikt over verschillende accommodaties geschikt t/m 7 personen. Het huren van een trekkershut, lodge of chalet is mogelijk evenals een glamping accommodatie zoals de safaritent of tenthouse. Hier genieten gasten van veel comfort en gezelligheid want ook bij de accommodaties is een speeltuintje of gezamenlijke plek. Zo kunnen gasten eenvoudig contact maken met elkaar en heerst er een gemoedelijke sfeer. In de accommodaties zijn honden niet toegestaan.

Kamperen
Bij Campingtveld.nl staan gasten altijd op een sfeervol kampeerveld met een speeltuintje in het midden. Zo kunnen de jonge kinderen veilig spelen. Er kan gekozen worden uit een comfort kampeerplaats waar honden wel of juist niet zijn toegestaan. Ook is het mogelijk te kiezen voor een kampeerplaats met privé sanitair. De kampeerplaatsen zijn 90 tot 100m² groot en beschikken over een 10 ampère stroomvoorziening, eigen watertappunt en -afvoer en een televisieaansluiting. Het sanitairgebouw is centraal gelegen en vanaf ieder veld snel te bereiken. Het sanitairgebouw beschikt over een kleine wasserette en speciale babyruimte. Op de gehele camping beschikken gasten over gratis wifi.

Camping 't Veld