Camping Baalse Hei


Camping Baalse Hei is gelegen in de Antwerpse Kempen, met steden als Turnhout, Antwerpen, Gent en Brugge op relatief korte afstand. Het park ligt net over de grens met Nederland en grenst aan een uniek en uitgestrekt natuurgebied, de Dombergheide.

Baalse-Hei-logo
Ga naar de website

De camping heeft ruime en rustige kampeerplaatsen omgeven door groen voor een verblijf met een tent, vouwwagen of toercaravan. De kampeerautoplaatsen en kampeerplaatsen zijn voorzien van water, elektra en kabeltelevisie. Ook zijn er speciale camperplaatsen.

Op het park zijn allerlei faciliteiten. Uniek zijn de drie grote recreatievijvers die voor urenlang waterplezier zorgen. Er is een visvijver, roeivijver en zwemvijver met ligstrand aanwezig. Voor een hapje en drankje kan men terecht in de Taverne, waar bourgondisch kan worden genoten van waar men de streekbieren Trappist of Corsendonk kan proeven.

Op de Baalse Hei zijn ook verschillende accommodaties te huur. U kunt hier verblijven met 4 tot 6 personen.

  • Glamping safaritenten
  • Trekkershutten
  • Taos Exclusive
  • Stacaravans

Kindvriendelijk
Ook voor de kinderen valt er veel te beleven op de camping. Baalse Hei biedt veel kindvriendelijke faciliteiten. Zo kunnen de kinderen zich eindeloos vermaken in de speeltuin met schommels, glijbanen, loopbruggen, schuilhutten en strandspelen. De kinderen kunnen zich ook uitleven op de vele sportvelden (voetbal, basketbal, volleybal, tennis en tafeltennis).

Omgeving
Buiten het park is er ook genoeg te beleven. Ga op ontdekking in de ongerepte bossen of een dagje uit gaan in Turnhout, Antwerpen, Gent of Brugge. Turnhout en de Antwerpse Kempen biedt u eindeloos fietsplezier. Er is voldoende cultuur, musea en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn te ontdekken.

Camping Baalse Hei