beerzebulten.nl-website

Beerze Bulten vakantiepark

Beleef een heerlijke vakantie met enorm veel plezier op Beerze Bulten. De vele faciliteiten bieden op en top vermaak en er is voldoende ruimte voor alle gasten. Van een prachtig zwemparadijs met binnen- en buitenzwembaden, het indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol (huis van Bultje) en de 10.000m² grote buitenspeelplaats het Konijnenveld tot een beautysalon en wellnessruimte. Dankzij al deze faciliteiten zal niemand zich hier vervelen. Ook uniek is dat men het hele jaar door plezier kan beleven bij het professionele animatieteam en met de theatershows en musicals.
Beerzebulten.nl-logo

Omschrijving

Beerze Bulten is hét 5-sterren vakantiepark en familiecamping gelegen in het Overijsselse Vechtdal.

Ga naar de website

Kamperen

Kamperen bij Beerze Bulten in een licht glooiend boslandschap waarbij er geen rechttoe rechtaan kampeerplekken zijn. Dankzij de bomen en beplanting geniet de vakantieganger hier optimaal van de natuur en van zon én schaduw. Kamperen kan op verschillende kampeerplaatsen van 80 tot 140m²; kies voor een comfortplaats, comfortplaats royaal of een kampeerplaats met privé sanitair. Op de comfortplaatsen is het toegestaan om 1 hond mee te nemen. De kampeerplekken beschikken over een eigen riolering, watertappunt en 8 ampère elektriciteitsaansluiting. Ook douchen in een van de nabijgelegen sanitairgebouwen en wifi op het park is inbegrepen.

Vakantiehuizen

Op Vakantiepark Beerzebulten.nl zijn verschillende accommodaties te vinden. Soms bij elkaar gelegen, soms afgewisseld met kampeerplekken. Geheel passend bij het glooiende landschap. Een kampeerhut, lodge, glampingtent, bungalow of familiehuis. Iedereen vindt hier een geschikte accommodatie welke comfortabel is ingericht. Bij ieder vakantiehuis is het mogelijk op de veranda of het terras te relaxen op de tuinmeubelen. De vakantiehuizen bieden plaats aan 2 t/m 8 personen. Een groter gezelschap kan kiezen uit de 12- of 16-persoons groepsaccommodaties.

Bekijk hier de plattegrond

De omgeving

Beerzebulten.nl ligt in Beerze in de toeristische Vechtdal regio. Tegenover Beerzebulten.nl ligt een prachtig bos om te wandelen, fietsen of om andere avonturen te beleven. Zowel Hardenberg als Ommen liggen op circa 10 kilometer afstand en zijn eenvoudig bereikbaar met de auto of fiets. De rivier de Vecht loopt achter de camping langs en is uitstekend geschikt om te varen of kanoën.

Waarom Beerze Bulten?

  • Kampeerplekken en vakantiehuizen in een glooiend boslandschap
  • Uitgebreid spelen in het Giga Konijnenhol en Konijnenveld
  • Hele jaar door animatie en theatershows
  • Zwemparadijs met binnen- en buitenbad
  • Wellness en beautysalon op het park.

Accommodaties


Geen berichten gevonden.

Kaart

Vakantiepark Beerze Bulten