Interbus pendelreizen


Interbus is een vervoersorganisatie voor pendelreizen naar meer dan 100 zomer- en wintersportbestemmingen in Europa. Met Interbus reis je naar de mooiste plaatsen van Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Italië, Spanje en Kroatië/Istrië.

interbus-logo

Interbus verzorgt vervoer per luxe touringcar naar de meest favoriete zomer- en wintervakantiebestemmingen

Stap ‘s avonds in en de volgende morgen stap je uitgerust uit op je bestemming

Naar Interbus website

Interbus rijdt volgens een vaste dienstregeling naar meer dan 100 bestemmingen in Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Zwitserland, Spanje, Kroatië, Tsjechië, Slovenië en Duitsland. Kenmerkend zijn de zeer korte aanvoerroutes in Nederland, waardoor de werkelijke reistijd naar de eindbestemming zo kort mogelijk is. Door ’s nachts te reizen wordt een overnachting bespaard. Omdat klanten op zaterdag vroeg op hun vakantieadres zijn en de week daarop pas tegen de avond terugreizen, kunnen ze u twee volle skidagen bij uw vakantie optellen.

Interbus reist met Keurmerk Touringcarbedrijven waardoor klanten verzekerd zijn van moderne touringcars die optimaal reiscomfort garanderen. De ervaren pendelchauffeurs ontnemen alle zorgen waardoor een vakantie echt onderweg begint.

Interbus pendelreizen