de Jong Intra Busreizen


Al meer dan 40 jaar bent u bij de Jong Intra aan het juiste adres voor busreizen. Prachtige bestemmingen in binnen- en buitenland! U maakt met onze busreizen adembenemende tochten door de mooiste regio’s in de meeste Europese landen. De comfortabele bussen, deskundige chauffeurs en gedreven reisleiding zorgen voor een zorgeloze vakantie. de Jong Intra busreizen staan garant voor een heerlijke vakantie!

dejongintra.nl-logo

Al meer dan 40 jaar het juiste adres voor busreizen

Ontspannen op reis naar een mooie vakantiebestemming? Wilt u geen zorgen over parkeren, routes, files en het vinden van een leuk hotel? Kies dan voor een mooie busreis uit het uitgebreide aanbod voor 2022/2023 bij de Jong Intra Busreizen.

Ga naar de website

Al meer dan 40 jaar bent u bij de Jong Intra aan het juiste adres voor busreizen. De luxe Comfort Class touringcars van de Jong Intra zijn standaard uitgerust met een toilet, koelkast, een koffiezetapparaat en airconditioning en de stoelen staan comfortabel afgesteld met een stoelafstand van 85 centimeter. Omdat zij weten hoe belangrijk het voor u is om contact te houden met het thuisfront beschikt een deel van de touringcars die door ons ingezet worden zelfs over draadloos internet (Wifi). In het afgelopen jaar beoordeelden de gasten chauffeurs en reisleiding met een 8,9!

de Jong Intra Busreizen