STIP Aanbiedingen

Nijlcruise Egypte Classic

Lees de laatste updates over maatregelen Corona bij STIP Reizen

Nijlcruise Egypte Classic – STIP Nijlcruises

Prijs vanaf € 349,- p.p.
(8 dagen) bij vertrek op 23-10-2021
5 sterren

Naar de website

Algemeen

Nijlcruise Egypte Classic *****

Ontdek tijdens deze Nijlcruise de schoonheid van Egypte! Dé ideale manier om kennis te maken met alle hoogtepunten, waaronder de imposante Medinet Habu tempel in Edfu, de stad Luxor en de mystieke Vallei der Koningen. Ga met ons mee op deze 8-daagse Nijlcruise per 5-sterren cruiseschip!  

In de haven van Luxor scheept u in op het luxe en comfortabele cruiseschip MS Magic (of gelijkwaardig) en kan uw Nijlcruise echt gaan beginnen. Wij raden u aan om het optionele excursiepakket ter plaatse bij te boeken zodat u onderstaande hoogtepunten niet mist.

Allereerst brengen we een bezoek aan de indrukwekkende Tempel van Luxor, één van de belangrijkste tempels in Egypte! We vervolgen onze route, waarbij u ondertussen geniet van het prachtige uitzicht op de oevers van de Nijl. In Edfu staat de imposante Medinet Habu Tempel op het programma, waar u onder meer de prachtig bewaard gebleven tempel van Ramses III kunt bewonderen, en in Aswan bezoeken we de grootste en meest indrukwekkende stuwdammen ter wereld. Alvorens we terugkeren naar het beginpunt van onze cruise maken we nog een stop in Kom Ombo, bekend van de dubbeltempel. Eenmaal terug in Luxor doen we de Vallei der Koningen aan met het wereldberoemde graf van Farao Toetanchamon.

Categorie: Nijlcruises|Extra aanbiedingen|Meer

Prijs vanaf € 349,- (8 dagen) bij vertrek op 23-10-2021

Naar de website

STIP Reizen

Afbeeldingen

Bekijk meer afbeeldingen voor Nijlcruise Egypte Classic

Naar de website

Meer info en boeken

Aantal dagen: 8 dagen
Verzorging: Volpension
Vertrek op: 23-10-2021
Bestemming: Luxor (stad)
Soort cruise: Nijlcruises

Bekijk alle beschikbare data en prijzen bij onze partner STIP Reizen